Lézeres szőrtelenítés kicsit másképpen!

Gondolkoztál már rajta, kacérkodtál a gondolattal, de valami mindig visszatartott, hogy rászánd magad. Most itt a lehetőség, hogy meggyőződj a dióda lézeres szőrtelenítés legújabb generációs készülékének elképesztő hatékonyságáról! Teheted ezt teljesen kockázatmentesen, hiszen azért, hogy kipróbáld, nálunk semmit sem kell fizetned!
– De mi itt a bibi? – Kérdezed gyakorlott netezőként, aki tudja, hogyha valami ingyen van, az minden bizonnyal nincsen ingyen.

Pedig de…
Sajnos a magyar nem úgy szocializálódott, hogy fogyasztóként és ügyfélként hagyják, hogy jól járjon. Ezen szeretnénk most fordítani, és olyan szolgáltatást adni, ahol az ügyfél is, és a szolgáltató – vagyis mi – jól járunk. Ezt hívják WIN-WIN szituációnak.

Mit nyersz te?

  • Meggyőződsz arról díjmentesen, hogy a módszer nem félelmetes, és nálad is működik.
  • Ha ezek után eldöntöd, hogy nálunk veszed igénybe a szolgáltatást, akkor megjutalmazunk egy első alkalmas 50%-os kedvezménnyel, ami után az eredmény ismét megerősít, hogy jól döntöttél!
  • Ha az elő kezelés utáni eredmény alapján úgy látod, felesleges bérletet venned, akkor minden további kezelést egyedileg veszel igénybe, vagyis nem kell bérletet fizetned előre, nem kell elköteleződnöd. Nálunk az egyes kezelések árai nagyságrendileg annyiba kerülnek, mint máshol az egy kezelésre jutó bérletár.
  • Vagy biztosra mész, és veszel egy 3+1 alkalmas bérletet, ahol 3 kezelés áráért a negyediket ajándékba adjuk!
  • Nekünk nem az az érdekünk, hogy 10-12 esetleg több kezelésért pénzt húzzunk le rólad! A gépet úgy állítjuk be, hogy a szőr- és bőrtípusod alapján a legjobb beállítással a leggyorsabb eredményt érjük el, ezáltal pénzt, és időt spórolva neked! Mi nem csak kezelgetünk, valóban kezelünk!

De miért is éri meg mindez nekünk? -> Mert az elégedett ügyfél a legjobb és legolcsóbb reklám! 

Gyere el, és próbáld ki!

  • Ha szeretnél megszabadulni a bosszantó újra- és újra növő szőrszálaktól
  • A benőtt, begyulladt szőrtől
  • A begennyesedett szőrtüszőktől
  • Ha eleged van a borotvától irritált bőrből
  • Ha kacérkodtál már a gondolattal, hogy véglegesen megszabadulj Csubakkától, de nem tettél ennek érdekében semmit…
  • Nem akartál idegenek előtt vetkőzni, mert ez mégis bizalmi dolog…

Akkor gyere el, és ismerkedj meg a legújabb generációs diódalézer készülékkel, ami három hullámhosszúságával sokkal jobb eredményeket produkál, mint bármely előző generációs készülék!

Mi fog történni?

Az általad kiválasztott testrészen tesztlövéseket végzünk, így saját bőrödön tapasztalhatod meg a kezelés rendkívüli hatékonyságát! Ha eddig nem jelentkeztél kezelésre, mert azt hallottad/gondoltad, hogy fáj, nem használ, sérüléseket okoz, akkor ez a legjobb alkalom, hogy kipróbáld, hiszen nem kockáztatsz semmit, csak nyerhetsz!
További információkért olvasd el a lézeres szőrtelenítés kisokost, vagy jelentkezz próbakezelésre!

 

 

Várunk szeretettel!

Megosztási lehetőség:

Fontos a véleményed! Hagyj üzenetet!